söndag, mars 27, 2011

Kronoberg bjuder in nya partiledningen

Kronoberg bjuder in nya partiledningen

Som välkomstpresent till nyvalde partiordföranden Håkan Juholt och partisekreterarenKronoberg bjuder in nya partiledningen

Som välkomstpresent till nyvalde partiordföranden Håkan Juholt och partisekreteraren Carin Jämtin bjuder partiet i länet in bägge två att medverka på seminarier om partiets framtid.

Håkan Juholt som i sitt linjetal talade om social demokrati är från Oskarshamn har varit i Kronoberg många gånger.

- Vi bjuder in Håkan till ett seminarie där han ska få prata om social demokrati tillsammans med våra medlemmar, säger Monica Haider som är distriktsordförande för Socialdemokraterna i Kronoberg.

Under året kommer ett antal nya tillfällen för de socialdemokratiska partimedlemmarna i Kronoberg finnas för att prata politik. De kommer kallas medlemsforum och kommer ha fokus på politiska samtal och bildning.

Just studier och bildning är något som Carin Jämtin lyft upp när hon talade till kongressen.

- Vi bjuder in Carin för att tillsammans med oss i Kronoberg utveckla vårt parti, våra medlemsutbildningar och hela vårt ansvar som socialdemokrater, säger Monica Haider.

Carin Jämtin sa också i sitt tal att partiet nu ökar i medlemsantal och har idag 108 000 medlemmar.

- I Kronoberg har vi vänt trenden och ökade under 2010 till nästan 2400 medlemmar, säger Monica Haider.

Det är stärkta Kronobergare som åker hem från kongressen och som nästa vecka själva kommer ha distrikts ingress i Alvesta folkets hus.

Kontakt
Olof Björkmarker


Inga kommentarer: